Рейтинг: 3.00
(2203)
Начало
Новини
Външно оценяване 7 клас 2013
Външно оценяване 2014
Външно оценяване 2015 г.
Целодневно обучение
Проект УСПЕХ
Какво е ЖИВОТЪТ?
Какво е ЩАСТИЕ?
Какво е ЛЮБОВ?
За град Ловеч
Изгледи от един малък, но красив град
Опознай БЪЛГАРИЯ
За патрона на училището
История на училището
Нашите учители
Седмично разписание 2срок
Календарен график
ЕТИЧЕН КОДЕКС на работещите с деца
Наши приятели
Oпознай света
Изумително
Безопасна работа в Интернет
Информационни технологии
Любопитно в областта на ИТ
Страница за РОДИТЕЛИ
За отношенията деца - родители
Страница за УЧИТЕЛИ
ПРАВАТА на детето
Конституция за тийнейджъри
За любознателните
НАЙ-......
Съвети
Годишен хороскоп
Какво означава името ти
Именни дни
Цвете на месеца
НАРОДНИ ПОСЛОВИЦИ И ПОГОВОРКИ
Любопитно за животните
Познавате ли това растение?
За любопитните
Още интересно
Други интересни факти
Албум на училището
Календар
Логопедичен кабинет
Интересни и полезни САЙТОВЕ
От тук можеш да научиш повече за ЕС
Творби на младите художници
Анкета
За контакти
Видео


Коментари На днешният ден.... Профил на купувача

Oпознай света / Хотели - мечта

19 Октомври 09, 00:24 / Автор: weekend.bg
Красиви изгледи

В света на хотелите с най-хубави гледки

Ако имате нужда от гледка, която да освежи сетивата ви, изберете си някое от местата, които ви предлагаме, съветва millionaire.bg.

Всеки има нужда от нещо различно. Някои предпочитат гледките към океана, а други обичат джунглите и планините.

Oberoi Wildflower Hall, Индия

Lapa Rios
п-в Оса, Коста Рика

Този екологичен курорт е разположен в една от последните низинни тропически джунгли на Централна Америка. Тук има разкошни девствени плажове и очарователни момичета. Всяко бунгало гледа към джунглата и към океана. Можете да карате сърф, да разглеждате околните водопади или да се радвате на делфините.

Los Notros
Патагония, Аржентина

Los Notros се намира в онази част на Патагония, която понякога се нарича „края на света“. Този курорт е на няколкостотин метра от един от малкото напредващи ледници в света. Наоколо се простира природния парк Los Glaciares. Тук туристите могат да се радват на неповторими гледки от терасата на хотела, който предлага домашен уют с удобства като джакузи и личен масажист.

Wolwedans
Резерватът Намибранд, Намибия

През 1984 г. Алби Брукнър създава първия частен природен резерват в южната част на Африка. Той купува няколко ферми в Намибия и обединява териториите им.

Wolwedans е създаден от един от синовете на Брукнър, Стивън. Всеки един от гостите може да се наслади на необятни равнини, дюни и планини. Разходката с балон и посрещането на залеза от планински връх са други местни забележителности.

Enchantment Resort & Mii Amo Spa
Седона, Аризона, САЩ

Наоколо ще видите масивни червеникави скали със златист отблясък. Тук може да ви се стори, че се намирате в гигантски пясъчен часовник, който е спрял да отмерва времето – тъй като красотата наоколо е част от вечността. Това усещане ще ви съпроводи и в ресторанта Yavapai, който е със стъклени врати.

Отдъхнете на терасата на Casita #31. Изгледът към каньона Бойнтон е гората Коконино и ще бъде ваш. Разходката с джип, на кон или с хеликоптер е не по-малко обещаваща.

Oberoi Wildflower Hall
Шимла, Химачал Прадеш, Индия

Този курорт се намира на височина над 2000 м и е заобиколен с други върхове, долини и хълмове. Кедровите гори, басейните и джакузи са впечатляващи – особено от просторния апартамент Lord Kitchener Suite, който има не само меки килими и кожи, а и голяма камина.

Sheraton Iguazu
Мисионес, Аржентина

Този хотел се намира непосредствено до неповторимите водопади Игуасу, на границата между Аржентина и Бразилия. Игуасу е система от близо 300 водопада в разстояние от 3 км. Четири от стаите гледат към водопадите и имат традиционни удобства, но дори коктейла в лоби-бара е по-примамлив – главно заради тропическата джунгла наоколо.

Dreams Luxury Suites
Санторини, Гърция

Този комплекс е над Егейско море, на скали с височина 300 м, и въпреки малките си размери, има една от най-красивите гледки от Имеровигли. Алеите, басейните и фонтаните и красивата природа наоколо му дават основание да твърди, че предлага гледка към „най-красивия залез на света“.

One & Only Reethi Rah
Малдивите

Мнозина считат, че Малдивиските острови са „последния рай на земята“. В хотел One & Only Reethi Rah ще можете да се насладите на изключителни спа процедури и масажи, но това, което наистина ще ви очарова, са гледките през панорамните прозорци, терасите и градинските алеи. Особено впечатляваща е панорамата от Grand Water Villa, загледана към Индийския океан.

Amanjiwo
Джава, Индонезия

Хотелиерът Адриана Зеха вече има няколко хотела, когато построява Amanjiwo. Страстта му да създава необичайно красиви хотели сред още по-възхитителни гледки не отслабва с времето.

Amanjiwo създава неповторима атмосфера за размисъл сред джунглата. Басейните, зеленината и будистките паметници в околността са допълнени от великолепно обслужване, със специално внимание към всеки гост.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2608